fbpx

Cum sa faci bani online.
+70 metode de a câștiga bani online de acasă.

Sursa foto: NJ.com

Un subiect veșnic viral, de top 10 în subiectele de pe net, de peste 20 de ani, este despre cum să faci bani online.

  Dezvoltarea tehnologiei, perfecționarea internetului și apariția platformelor sociale au dus la valorificarea acestui mediu de informare și de lucru și la inventarea a nenumărate  idei de făcut bani online.

  Știm, auzi asta peste tot. Nu e minut să nu-ți apară câte un reel, story sau postare de facebook, insta sau tiktok în care cineva promite să te învețe câte un side hustle sau care să-ți spună cum faci bani pe net.

  Astăzi, dacă îți spui ”vreau să fac bani online” pentru ca să ai mai multă libertate și flexilibiltate, cu siguranță știi că ideile de afaceri sunt infinite. Iar aici lucrule depind doar de tine, de ceea ce îți place și de ceea ce îți dorești. 

Așadar, caută care sunt acele metode de făcut bani pe internet care ți se potrivesc cel mai bine și apucă-te de treabă.

  Multe dintre aceste idei de a face bani online necesită investiții minime, uneori doar de timp, la început. Nu ai nici o scuză să nu începi, să nu testezi, să nu încerci. Chiar nu ai nimic de pierdut. 

Totuși, dacă nu știi care sunt aceste idei nenumărate din care să alegi, am alcătuit pentru tine o listă cu câteva din cele mai interesante idei ca să faci bani online de acasă.

Analizează-le pe toate și decide care sunt cele care te inspiră și care poate necesită chiar și cele mai puține resurse pentru tine. Fie că vorbim despre timp sau despre bani. Sau despre orice alte tipuri de resurse sunt importante pentru tine. Aici decizia îți aparține în totalitate. 

Cum poți sa faci bani online de acasă

Sursa foto: entrepreneurhandbook

Servicii Freelance

Sursă foto: osmoscloud.com

La acest capitol posibilitățile sunt foarte multe. Practic, milioane de oameni câștigă bani online de acasă vânzându-și serviciile, muncind diferite lucruri, care nu necesită prezența fizică la un loc de muncă, pe sistem project base.

Orice skill ai avea, care este realizabil pe calculator sau laptop și poate fi făcut de la distanță poate fi pentru tine o adevărată comoară. De ce? Pentru că nu ai nevoie de investiții inițiale imense și poți câștiga foarte mulți bani pe măsură ce te dezvolți.

Iată doar câteva variante de cum să faci bani online de acasă sau de oriunde din lume.

  1. Servicii de scriere și editare de conținut pentru site-uri web, adică oferirea de servicii de redactare a textelor pentru diverse website-uri.
  2. Dezvoltare de site-uri web personalizate pentru clienți. 
  3. Furnizarea de consultanță în domeniul marketingului online și a strategiilor de dezvoltare.
  4. Copywriting – este poate printre cele mai bănoase afaceri de făcut de acasă. De îndată ce ajungi să îi stăpânești secretele, limita e cerul. Dar necesită mult antrenament, pregătire și învățare.
  5. Afacere ”print on demand” – un tip de afacere în care nu trebuie să scrii tu cărți dar poți face bani din asta.  Cum? Iată mai jos câteva detalii care îți vor fi folos.

Modelul de Afacere Online "Print on Demand"

Introdu adresa de E-mail, primești Ghidul Gratuit și învață cum să vinzi cărți cu sau fără conținut la nivel global, fără stocuri, fără să le scrii, fără logistică sau tipografie și fără investiție financiară inițială!

Dacă vrei o afacere cu care să nu îți bați capul prea mult și te sperie acele afaceri complicate. Crezi ca nu ai putea să le faci, dar în același timp ai vrea un venit suplimentar sau chiar lunar dintr-o activitate ușor de făcuti exista o idee excelenta pentru tine, pe care o incerca chiar de astăzi. 

Ei bine, atunci acest model de afacere, print în demand este pentru tine. Pentru că este o afacere prin care poți câștiga bani muncind online de acasă sau de oriunde, indiferent de vârstă, de nivelul cunoștințe pe care le deții în acest moment sau banii pe care îi ai chiar acum în portofel.

Ce presupune acest tip de afacere? 

Pe scurt, “Print on Demand” (POD) este un model de afacere online în care un antreprenor colaborează cu furnizori de servicii de tipărire și imprimare pentru a crea și livra produse personalizate către clienți. Practic faci bani prin vânzarea de cărți online ce nu implică nici un cost inițial pentru tine. 

Acest model presupune să vinzi produse cu designuri unice, fără a fi nevoie să deții stocuri sau să gestionezi procesul de producție. În schimb, produsele sunt create și expediate către clienți doar atunci când aceștia le comandă.

Te gândești că nu ai putea face această afacere pentru că nu știi sau nu îți place să scrii? Nu-ți face griji!  

Prin acest model de business poți face bani și dacă nu scrii tu cărțile. 

Deci, nu este nevoie să fii pasionat de scris pentru a face această afacere. 

Chiar mai mult, poți face din veniturile provenite din această afacere, venituri pasive, pe termen lung. Adică să ai parte de venituri constante din acest model de afacere. 

Pe scurt această ar fi ideea, însă despre beneficiile ei pentru tine putem vorbi mult și bine. 

Însă, trebuie să știi că sunt freelanceri care aplică această idee și au ajuns în timp să câștige zeci de mii de euro lunar. Tot ce ai de investit pentru a reuși este timp și evident munca. 

Pentru mai multe detalii despre cum funcționează aceasta idee și cum poți face și tu bani din asta descarcă acest ghid gratuit de unde vei afla pas cu pas tot ceea ce e de făcut.

Mai mult,  poți începe chiar acum. Chiar daca nu ai bani pentru o investi într-o afacere. 

Nu ai nimic de pierdut. Din contră. Poți aplica din prima zi acest model de business pentru a obține un venit suplimentar.

Blogging și Content Creation

Sursă foto: score.org

Dacă verbul îți e în sânge sau ești carismatic în fața camerei video, tot ce ai de făcut e să oferi informație de valoare sau entertainment posibililor tăi urmăritori. Nenumărate platforme îți oferă azi posibilitatea să faci bani din online.

  1.   Blog de călătorii și lifestyle, cu oportunități de monetizare prin afilieri. Scriere de articole despre călătorii și stil de viață, cu posibilități de câștig prin afilieri cu diferite companii care îți vor plăti comisioane din vânzările pe care le generezi ca afiliat.
  2.   Creare de tutoriale video pentru platforme precum YouTube. Practic realizezi videouri educaționale, de informare sau divertisment pentru platforme de distribuție video, iar dacă faci trafic suficient, acestea te vor plăti pentru asta.
  3.   Blog de sănătate și fitness, cu vânzarea de programe de antrenament. Publici conținut referitor la sănătate și fitness, iar în materialele tale plasezi reclame de vânzarea de programe de antrenament sau produse conexe domeniului.
  4. Blog de modă și lifestyle. Cui nu-i place să se țină la curent cu fashionul? Profită de asta. E una din cele mai avide piețe.

Afiliere și Marketing de Conținut

Sursă foto:empireflippers.com

Afilierea înseamnă practic promovarea și vânzarea produselor fizice sau digitale sau a serviciilor altor firme contra unui anumit comision. 

Una din cele mai bune metode de promovare sunt articolele și materialele video prin care discuți despre o anumită problemă, pe care apoi te oferi să o rezolvi cu ajutorul produsului sau serviciului pentru care ești afiliat. 

În plus, cei ce vând, îți pun la dispoziție nenumărate materiale promoționale „ready made”.

  1.   Promovarea produselor de înfrumusețare prin recenzii și conținut de calitate. Generezi conținut relevant pentru promovarea produselor cosmetice, fie pe platforme de socializare, fie pe bloguri sau alte pagini de web.
  2.   Marketing de conținut pentru platforme de jocuri video, cu comisioane din vânzări. Asta se referă la crearea de conținut relevant pentru publicul pasionat de jocuri video, cu obținerea de comisioane din vânzări.
  3.   Afiliere în industria de fitness, cu vânzarea de echipamente și suplimente. Și în acest caz promovezi și practic vinzi echipamente sportive și suplimente nutritive, prin afilieri.
  4. Promovează și vinde prin afiliere cursuri, ebook-uri, webinarii, acces la servicii cu abonare. Aici se dau cele mai grase comisioane, uneori chiar și de 90%.

Cursuri Online și Coaching

Sursă foto: greator.com

Dacă ești în căutare de metode de a face bani online, iată încă un domeniu ce practic e în maximă expansiune. Ești expert într-un anumit domeniu? Ai un hobby despre care poți vorbi fără rețineri și altora? Crezi că ai cunoștințe sau skill-uri pe care le-ai putea împărtăși și altora. Răspunsul la întrebarea „cum faci bani online?” sunt cursurile și coaching-ul. 

Ok. Dar ce fel de cursuri? Ce fel de coaching? Iată niște exemple:

  1.   Dezvoltarea și furnizarea de cursuri online de dezvoltare personală și mindfulness.
  2.   Furnizarea de servicii de coaching pentru îmbunătățirea abilităților de comunicare sau coaching pentru dezvoltarea abilităților de vorbit în public.
  3.   Crearea unei platforme online pentru cursuri de dezvoltare profesională.
  4. Oferă servicii de „personal trainer” în fitness sau diete pentru slăbit.

    Platforme de Învățare și Educație

    Învățământul la distanță devine pe zi ce trece tot mai prezent. Dacă în urmă cu mulți ani, așa numitul „învățământ prin corespondență” era considerat o metodă inferioară de educare, azi situația s-a schimbat radical. Iar pentru tine asta poate fi răspunsul la întrebarea „cum să câștigi bani online”. 

    În loc să faci grevă, faci învățământ online și câștigi mult mai bine. Ce poți preda?

    1.   Cursuri de gătit și preparare a alimentelor. Oferi lecții și tutoriale online pentru gătit și bucătărit. Sau chiar formezi bucătari și specialiști în domeniu.

    2.   Furnizarea de meditații pentru elevi de liceu, care se pregătesc de examene de bacalaureat sau admitere.

    3.   Cursuri de limbă străină într-un format online interactiv.

    4. Lecții de desen, grafică sau pictură pentru începători.

    Social Media și Management Online

    Sursă foto: monarchinstitute.com

    Prezența pe platformele sociale au devenit un „must” pentru orice afacere care se respectă. Dar, mulți mici antreprenori nu au cunoștințele necesare pentru a se folosi de aceste instrumente indispensabile. Iar în acest domeniu, dacă ai cunoștințele necesare, tu chiar poți câștiga bani online de acasă. Cum? Iată câteva idei care îți pot deveni inspirație. 

    1. Prin servicii de gestionare a conturilor de social media pentru micii antreprenori, oferind asistență în gestionarea prezenței pe rețelele sociale.
    2. Creare și promovare de conținut pentru brand-uri pe rețelele sociale. Realizarea de conținut atractiv și promovarea afacerilor pe platformele de socializare.
    3. Dezvoltarea de instrumente pentru programarea și automatizarea postărilor pe rețelele sociale.
    4. Setarea indicilor de publicitate, audiența, pixeli și alte caracteristici esențiale pentru publicitatea pe platformele sociale.

    Servicii de Design și Creativitate

    Sursă foto: studio93.com

    Grafica și designul sunt de multă vreme răspuns la întrebarea „cum să câștigi bani online?”. Ai cunoștințe și experiență în domeniu? Uite ce poți face.

    1. Servicii de design de logo-uri pentru startup-uri și afaceri mici. Crearea de identități vizuale distinctive pentru afaceri.
    2.   Creare de grafică și conținut vizual pentru platforme de social media. Dezvoltarea de conținut grafic atrăgător pentru promovarea online.
    3.   Platformă de design pentru invitații și materiale promoționale personalizate. Furnizarea de instrumente pentru crearea de invitații și materiale promoționale personalizate.
    4. Design grafic pentru pagini de internet.

    Servicii de Asistență Virtuală

    Sursă foto:impact.com

    Asistența virtuală e un alt serviciu la care apelează tot mai mulți antreprenori. Găsești de lucru în acest domeniu pe platformele specializate în freelancing. Și uite așa devine foarte ușor să faci bani online de acasă. Ce se cere? Ce se caută?

    1.   Asistență virtuală pentru antreprenori și profesioniști ocupați. Ce faci? Furnizezi servicii administrative și de suport în mediul virtual.
    2.   Servicii de gestionare a calendarului și organizare pentru clienți. Vei fi cu siguranță surprins cât de multă lume are nevoie de acest serviciu.

    32.   Suport administrativ și gestionare a corespondenței pentru companii

    Alte Idei și metode de facut bani online

    Sursa foto: eminence.ch

    Dacă nici una dintre ideile de mai sus nu te încântă sau nu ți se par potrivite pentru tine iată alte câteva idei sau metode de a face bani online. 

    E-commerce

    Sursă foto: unctad.com

    Aici lucrurile pot depinde de foarte mulți factori. Spre exemplu procesul poate fi destul de simplu în special atunci când ai o pasiune pentru comerț sau pur și simplu îți dorești să faci asta, însă nu în varianta clasică. 

    Deși lucrurile și pașii în sine pot depinde de nișa în care activezi, de cât de mare sau de mic vrei să fie magazinul tău, ceea ce trebuie să știi este că există câțiva pași generali în această direcție și pe care îi poți adapta sau dezvolta în funcție de specificul magazinului tău. 

    În principiu lucrurile stau cam așa:  găsești furnizori de produse cu care rezonezi, folosești o platformă online de vânzare sau îți creezi propriul site, integrezi un procesator de plăți și începi procesul de promovare. 

    Și uite așa, deja ai un prim răspuns la întrebarea „cum să faci bani pe internet?”. Evident că aici ai nevoie de un ghidaj dacă ești pentru prima dată în acest proces. Atât pentru partea de creare a magazinului, strategie cât și pentru partea de promovare și ulterior dezvoltare. 

    Dar acum poate te întrebi dintre toate ideile de magazine online care există, cu ce ai putea începe?

    Iată câteva idei din care te poți inspira dacă nu ai deja una. 

    1.   Magazin online de produse eco-friendly pentru casă, prietenoase cu mediul pentru amenajarea locuinței, produse de design interior etc.
    2.   Platformă de vânzare de haine și accesorii de modă. Comerț electronic cu îmbrăcăminte și accesorii trendy.
    3.   Magazin virtual de produse artizanale și handmade, adică vânzarea de produse unice, lucrate manual.
    4. Aici putem introduce și dropshippingul, care în esență înseamnă să vinzi produse pe care nu le deții, doar le comercializezi și câștigi o marjă de profit.
    5. Sincer, orice îți trece prin minte, de la ace de gămălie (papetărie) la nave spațiale sau excursii pe lună. Dar, să fie ceva despre care ai și cunoștințe temeinice.

    Streaming și Gaming

    Sursă foto:avgantivirus.com

    Industria de streaming și gaming e la un maxim istoric în zilele noastre și ea oferă nenumărate oportunități atunci când cauți metode de făcut bani online. Ce poți face?

    1.   Streaming live de sesiuni de fitness și antrenamente. Mai exact, transmiterea live a sesiunilor de antrenament și fitness. Evident, contra cost sau promovând anumite produse afiliate. Sau, profitând de facilitățile oferite de platformele video precum youtube.
    2.   Creare de conținut video pentru jocuri video pe platforme precum Twitch. Faci asta dezvoltând conținut video interactiv pentru pasionații de jocuri.
    3.   Dezvoltare de jocuri video indie pentru platformele de gaming. Ce înseamnă asta? Crearea și lansarea de jocuri video independente.
    4. Organizează competiții de gaming online

    Servicii de Sănătate și Wellness

    Sursă foto: jhuhub.com

    Sănătatea este un subiect ce preocupă absolut pe toată lumea. Dacă ești medic sau ai certificări legate de acest subiect, iată încă niște modalități de cum poți face bani online.

    1.   Platformă de telemedicină și consultanță medicală online. Asta e echivalent cu oferirea de consultanță medicală online și servicii de telemedicină.
    2.   Coaching în nutriție și fitness pentru persoanele interesate să-și îmbunătățească sănătatea.
    3.   Dezvoltarea de cursuri online pentru gestionarea stresului și îmbunătățirea capacității de adaptare.
    4. Cursuri de yoga, tai chi etc. 

    Vânzare de Fotografii și Conținut Vizual

    Sursă foto: colesclassroom.com

    Pasionat de fotografie? De realizarea de conținut vizual? Dacă îți spui adesea :” vreau să fac bani online” , aceasta e una din cele mai facile metode pentru a face bani din pasiunea ta. Cum?

    1.   Magazin online de fotografii cu tematică de călătorie și peisaje. Sunt nenumărați potențiali clienți cărora poți să le vinzi fotografii de calitate cu tematică de călătorie și peisaje. Tot ce ai de făcut e să afli unde îi găsești.
    2.   Realizare și vânzare, chiar și prin intermediere, de ilustrații și grafică vectorială pentru proiecte design grafic.
    3.   Poți chiar să lansezi tu o platformă de achiziționare a licențelor pentru imagini de calitate pentru diverse proiecte.
    4. Postează-ți imaginile pe platforme de tipul ClickASnap, unde vei fi plătit în funcție de numărul de vizualizări

    Dezvoltare de Aplicații Mobile

    Sursă foto: blackshirts.com

    Aproape totul e de rezolvat azi cu un „app”. Chiar și metodele de freelancing au un app. Modul în care ne plătim facuturile se fac prin intermediul unei aplicații. Monitorizarea sănătății sau exerciții fizice zilnic pot fi făcute tot prin intermediul unei aplicații. Iar dacă nu știai, există chiar și locuri în care nu poți intra la o toaletă publică dacă nu ai aplicația potrivită. Iar această lume se dezvoltă din ce în ce mai mult. 

    Iată doar câteva din cele mai populare domenii în care poți face bani din online:

    1.   Dezvoltare de aplicații mobile pentru sănătate și monitorizare a fitnessului.
    2.   Aplicații pentru gestionarea finanțelor personale, pentru planificarea bugetului și economisire a banilor pentru utilizatori.
    3.   Platformă de rezervări online pentru diverse servicii și evenimente.

    Servicii de Marketing Online

    Surs foto: simplilearn.com

    Marketingul online e pentru mulți antreprenori un labirint intortocheat din care le vine foarte greu să iasă.  Sau pe care să îl înțeleagă. 

    Aici poți interveni tu dacă te pasionează un anumit sector din domeniul marketingului și îți dorești să ajuți. După ce te-ai asigurat că ți-ai ales sectorul, ai bazele și câteva informații de actualitate, te poți avânta în această meserie, oferind diferite servicii de marketing online. Ce poți să oferi? 

    Iată doar câteva idei. 

    1.   Servicii de optimizare SEO pentru motoarele de căutare pentru site-uri web și magazine online.
    2.   Campanii de publicitate online pentru promovarea locală a afacerilor. Dezvoltarea și gestionarea de campanii de promovare locală.
    3.   Consultanță în strategii de email marketing și creștere a listelor de abonați.
    4. Agenție de marketing online, cu întreg pachetul de servicii

    Vânzarea de Produse Handmade sau Vintage

    Sursă foto: freepik.com

    Mai poți câștiga bani online vânzând produse făcute de tine sau de o comunitate de artiști artizanali. Platformele pe care poți face asta eficient și în siguranță le găsești la o simplă căutare pe net. Sau te poți orienta către a-ți crea propriul website dacă deja reușești să creezi volum mare sau pur și simplu vrei să ai un magazin ”de prezentare” care să te reprezinte în totalitate. 

    1.   Magazin online de bijuterii handmade și accesorii fashion.
    2.   Vânzare de mobilier restaurat și produse vintage pentru decor.
    3.   Sau, chiar realizarea unei platforme de vânzare a obiectelor vintage și a celor colecționabile.
    4. Și, de ce nu, o platformă de licitații instrumete și obiecte muzicale folosite.

    Membership Sites

    Sursă foto: memberclicks.com

    Credeai că nu există o metodă de a face bani online relativ ușor? Spre exemplu, platformele la care ai acces pe baza unui abonament sunt la rândul lor o astfel de metodă. Iată cum?

    1.   Crearea de comunități online pentru pasionații de călătorii și aventuri.
    2.   Platformă pe bază de abonament pentru acces la resurse și tutoriale pentru dezvoltarea personală. Furnizarea de conținut exclusiv și tutoriale pentru membrii abonați.
    3. O platformă cu informații, sfaturi, cursuri, știri la zi despre investițiile în criptomonede.

    Realitate Virtuală (VR) și Realitate Augmentată (AR)

    Sursă foto: techthirsty.com

    Un alt domeniu care prinde tot mai mult contur și care este una din cele mai neexploatate metode de făcut bani online în prezent este VR și AR  . Ce ai practic de făcut?

    1.   Un exemplu foarte bun ar fi dezvoltarea de tururi virtuale pentru proprietăți imobiliare.
    2.   Sau și mai interesant, dezvoltarea unei platforme de tururi virtuale ale muzeelor și locurilor istorice prin tehnologia VR și AR.
    3. Și chiar și o platformă cu excursii virtuale. Lasă-ți fantezia să zburde și sigur mai găsești idei.

    Tranzacționarea de criptomonede sau acțiuni

    Sursă foto: criptomonede.net

    Investițiile financiare nu sunt un domeniu nou dar cu siguranță sunt un domeniu care a făcut trecerea spre online cu mulți ani în urmă într-un mod destul de rapid și optim pentru investitori. Platformele digitale dedicate sunt din ce în ce mai multe și mai performante, oferind nu numai posibilitatea de a tranzacționa pe piețele financiare, dar oferind și cursuri, sfaturi și chiar ponturi pentru investiții. Acum este mult mai ușor să ai acces nu doar la informații și cursuri cât și la experți din domeniu pe care înainte ar fi fost dificil să îi întâlnești. Ok. Și acum poate te întrebi cum ai putea face bani din asta.      67. Consultanță în investiții în criptomonede și gestionarea portofoliului. Poți oferi sfaturi personalizate pentru investitorii în criptomonede.      68. Platformă de învățare despre investiții în acțiuni și piețe financiare: Poți integra materiale personalizate în cadrul cursurilor despre investiții.      69. Tranzacționare pe piețele financiare. Evident, asta necesită bugete de investit și cunoștințe temeinice.

    Servicii de gestionare a evenimentelor online

    Sursă foto: coportateevents.com

    Gestionarea evenimentelor online se referă la procesul de organizare, coordonare și administrare a evenimentelor sau activităților care au loc în mediul online. Aceste evenimente pot varia de la seminarii web și conferințe virtuale până la workshop-uri, prezentări, concerte sau alte tipuri de întâlniri sau activități care se desfășoară pe internet. 

    Scopul gestionării evenimentelor online este de a asigura o experiență eficientă, captivantă și interactivă pentru participanți și de a atinge obiectivele planificate pentru eveniment.

    1. Organizarea de seminarii web și conferințe virtuale pentru profesioniști: Poți personaliza materialele și designurile pentru evenimentele online.
    2. Platformă de organizare a evenimentelor corporate și team building online: Poți integra elemente personalizate în cadrul evenimentelor virtuale.

    Ce zici? Da, știm. Majoritatea lor necesită cunoștințe temeinice, skilluri și evident, timp. Unele necesită și investiții financiare. Dar, sunt și cele pe care le poți începe doar cu voință și… atât.

    Evident că lista cu metode de a face bani online e evident mult mai lungă. Însă aici te lăsăm pe tine să decizi dacă te regăsești în cele de mai sus sau te gândești și la altele. 

    Important este să alegi, în special dacă ești la început o afacere ușoară, care nu necesită investiții prea mari precum este modelul print on demand în care mulți oameni au reușit deja să căștige foarte bine. Nu trebuie să crezi dar te poți uita la câteva studii de caz pentru a te convinge. 

    Iar ulterior dacă vrei și mai mult, te poți orienta și către afacerile mai complexe, evident. 

    Sfaturi utile pentru a face bani pe internet de acasa

    Sursa foto: Gândul

    Cel mai important lucru e să alegi o idee de afacere online care îți place și te pasionează. Acest lucru va face procesul mai plăcut și te va motiva să perseverezi. Și să îți dorești să te dezvolți.

      Un al doilea criteriu important e să alegi o idee de afacere online care să nu necesite o investiție masivă de timp sau bani pentru a începe. Testează întâi o vreme, studiază piața, concurența și abia apoi calcă accelerația la maxim.

      Fii pregătit să înveți în mod constant. Utilizează resurse online, cărți, tutoriale video și aderă la comunități cu aceleași interese pentru a-ți dezvolta cunoștințele.

      Chiar dacă ne repetăm, e important de spus. Testează ideile și strategiile tale. Analizează ce funcționează și ce nu, și ajustează-ți planurile în consecință.

    Asigură-te că ceea ce faci e legal din toate punctele de vedere.

    Și, poate înainte de toate, înarmează-te cu răbdare. Nu te aștepta la rezultate imediate. Construirea unei afaceri online durabile necesită timp și efort înainte de a vedea rezultate semnificative.

    Autorii Articolului

    Razvan Aleman & Claudiu Nistor
    Fondatori ai comunității GoPublish

    Descoperă cum să vinzi cărți cu sau fără conținut, global, fără să le scrii, și fără să ai nevoie de buget de stocuri, logistică sau de tipografie