fbpx

Te ajutăm să îți dezvolți un venit suplimentar online fără să fie nevoie să îți deschizi o afacere complicată

Învață cum să vinzi cărți cu sau fără conținut la nivel global, fără stocuri, fără să le scrii, fără logistică sau tipografie și fără investiție financiară inițială!

Întrebări frecvente

Partea frumoasă este că la acest model de afacere nu ai nevoie de firmă. Noi suntem plătiți sub forma drepturilor de autor. Tot ce trebuie să facem este să ne declarăm veniturile o dată pe an (la sfârșit de an fiscal în ianuarie-martie anul următor) la ANAF și plătim 10% din profitul nostru. Am acoperit toate aceste informații în curs. Avem o lecție dedicată acestui subiect unde acoperim inclusiv modul în care completăm declarațiile necesare.

Este foarte importantă sursa de unde ne procurăm informațiile și materialele pentru cărțile noastre. Toate materialele trebuie să conțină drepturi comerciale și informațiile să nu fie protejate de o marcă înregistrată – trademark. Poți să folosești website-uri de specialitate, atât timp cât ele oferă drepturi comerciale pentru aceste resurse.

Da, e important să înțelegeți că aceasta este o afacere reală. Ca orice afacere, are nevoie de resurse, iar timpul peste principala resursă pentru a o începe și a o pune pe picioare.

Din ce am observat în curs, cei care au ajuns la rezultate, au petrecut minim 2 ore zilnic, ceea ce nu e nici mult, nici puțin, având în vedere potențialul pe care îl are ca afacere. Este un business unde dacă vrei rezultate, la început trebuie să înveți procesul și să tragi tare că să ajungi să faci cărți de calitate.

Am gândit tot procesul încât să nu fie necesară o investiție suplimentară inițială că să începi această afacere.
Ulterior când o să începi să câștigi bani, poți să îi reinvestești în diverse tool-uri, campanii de marketing, inclusiv colaboratori sau angajați pentru a scala business-ul.

Care sunt pașii Sistemului GoPublish?

Cum am generat 1000$ în prima luna?

Care este potențialul Sistemului GoPublish?

Ne trebuie firmă? Cum plătim taxele?

De ce să începi o afacere online?

Cum creezi prima ta carte?

Ce tipuri de cărți vindem noi?

Ce este print on demand?

Câte ore pe zi trebuie să aloc acestui business?

Vino în această călătorie alături de noi!

Peste 1300 de persoane au urmat informațiile din Sistemul GoPublish și și-au dezvoltat propriile afaceri online alături de noi.

Descoperă cum să vinzi cărți cu sau fără conținut, global, fără să le scrii, și fără să ai nevoie de buget de stocuri, logistică sau de tipografie