fbpx

Te ajutăm să îți dezvolți un venit suplimentar online fără să fie nevoie să îți deschizi o afacere complicată

Învață cum să vinzi cărți cu sau fără conținut la nivel global, fără stocuri, fără să le scrii, fără logistică sau tipografie și fără investiție financiară inițială!

Despre Comunitatea GoPublish:

Noi suntem Claudiu Nistor, si Aleman Razvan, fondatorii Comunitatii GoPublish, si aceasta este povestea noastra.

Am infiintat Comunitatea GoPublish in luna Septembrie 2020, din dorinta noastra de a ajuta cat mai multe persoane sa ajunga la libertate financiara, prin sistemul pe care l-am dezvoltat in peste 6 ani de experienta in business online.

In prezent, Comunitatea GoPublish este cea mai mare comunitate de acest gen din Romania, unde peste 1300 de romani aplica Sistemul GoPublish pentru a genera venituri suplimentare din mediul online.

Initial, am inceput sa ajutam prieteni din cercul nostru de apropiati, apoi, vazand ca sistemul nostru poate fi replicat, am conceput un ghid pas cu pas care explica in detaliu cum sa incepi prima ta afacere online, fara batai de cap. Acest ghid, se numeste in prezent: Sistemul GoPublish.

Toti cei care urmeaza acest sistem fac parte din Comunitatea GoPublish, care gazduieste peste o mie de romani si care este in continua crestere de la an la an.

Si tu poti sa te alaturi noua, tot ce trebuie sa faci, este sa programezi o intalnire cu noi.

Uite cateva din lucrurile care te asteapta, daca decizi sa faci parte din Comunitatea GoPublish:

  • Generezi venituri online fară bătăi de cap între 500 – 20 000 de Euro pe lună.
  • Nu ai nevoie de cunoștinte de design, marketing sau aptitudini avansate de calculator.
  • Nu ai nevoie de firmă, contabila, facturi, hârtii inutile. Înveți cum să începi o afacere online de la A la Z, care generează venituri din drepturi de autor.Vrei să dezvolți un venit suplimentar ce poate fi dezvoltat fără să ai nevoie de buget de stocuri, logistică sau de tipografie.
  • Poți să începi rapid fară să ai nevoie de costuri inițiale sau stocuri.Vrei să câștigi mai mult timp pe care să-l petreci cu cei dragi sau călătorind.
  • Generezi venituri fară bătaia de cap a unui business clasic (producție, stocuri, transport, customer service)
  • Înveți să vinzi produse digitale și fizice cu acoperire globala, ușor și rapid.
  • Te bucuri de flexibilitatea unui business online pe care îl faci de oriunde din lume.
  • Folosești sistemul Print on Demand în favoarea ta: avem un timp redus de producție, fară costuri și putem creste fară limite afacerea.

Cine suntem noi?

Aleman Răzvan

Sunt Aleman Răzvan, antreprenor în eCommerce, deținător a mai multor branduri de produse fizice, proprietarul unei agenții de marketing din Bali și în același timp, autor de cărți din diferite nișe la nivel internațional. Împreună, pană în prezent, toate aceste business-uri au generat peste $6 milioane în vânzări și mi-au permis să fiu liber și să mă bucur de viață așa cum visam încă de când eram angajat la un call center din Sibiu, în urmă cu câțiva ani. Fiind mereu interesat de noi oportunități, Claudiu mi-a prezentat metoda pe care astăzi v-o prezentăm și vouă. 

Claudiu Nistor

Sunt Claudiu Nistor, acum antreprenor și investitor, însă în școala am fost corigent la engleza, iar în cariera am pornit de la statutul de angajat la salubritate, la vânzător de piese de motocicletă, iar din 2016 de când am început să investesc serios în abilitățile mele, am vândut marfă pe Amazon de peste $2 milioane și peste 50.000 cărți. Am implementat acest sistem ca un test în urmă cu 3 ani, iar acum, alături de Răzvan l-am perfecționat urmărind toate detaliile pe care vi le vom prezenta în Ghidul Gratuit GoPublish.

Apariții in Presă

Descoperă cum să vinzi cărți cu sau fără conținut, global, fără să le scrii, și fără să ai nevoie de buget de stocuri, logistică sau de tipografie