fbpx

Te ajutăm să îți dezvolți un venit suplimentar online fără să fie nevoie să îți deschizi o afacere complicată

Te ajutăm să îți dezvolți

un venit suplimentar online

fără să fie nevoie să îți deschizi o afacere complicată

Descoperi cum să vinzi cărți cu sau fără conținut la nivel global, fără stocuri, fără să le scrii, fără logistică sau tipografie și fără investiție financiară inițială!

"Este oare pretabil și pentru mine?

Eu nu am făcut bani online niciodată...."

Atunci DA, ce urmează să citești este pentru tine!

Te gândești că este complicat să pornești o afacere

dar uite care-i adevărul

Să ai un business de succes în online și care să-ți producă bani pe bune, un venit suplimentar, așa cum visezi de ani de zile, nu este atât de complicat.

Poți genera chiar și 3000-4000€ pe lună sub formă de venit suplimentar cu doar câteva ore de lucru în fiecare zi. Complet realizabil chiar și fără investiții de bani, așa cum poate ți-ai imaginat că trebuie sa fie atunci când începi o afacere.

Tot ce ai de făcut este să ai la îndemână modelul de afacere corect și să respecți un proces clar de acțiune.

Din păcate, foarte mulți oameni nu înțeleg acest proces și fie se zbat și pierd timp, bani și energie, fie se descurajează, renunță și își crează propriile credințe limitative. Ca mai apoi să-și spună că nimic nu funcționează.

În ultimii 5 ani am dezvoltat un model de afacere online, total diferit față de alte afaceri complicate, deoarece nu necesită nici investiții, nici stocuri de produse și nici experiență în marketing, vânzări sau alte domenii profesionale. Nouă și celor peste 2200 de oamenii pe care i-am ajutat până acum, acest model de afacere ne-a generat venituri de mii de euro în fiecare lună, cu efort minim.

De la cine vei învăța să dezvolți

prima ta afacere online

fără bătăi de cap?

Eu sunt Aleman Răzvan

Sunt antreprenor în eCommerce, deținător a mai multor branduri de produse fizice, proprietarul unei agenții de marketing din Bali și în același timp, autor de cărți din diferite nișe la nivel internațional.

Împreună, pană în prezent, toate aceste business-uri au generat peste $5 milioane în vânzări și mi-au permis să fiu liber și să mă bucur de viață așa cum visam încă de când eram angajat la un call center din Sibiu, în urmă cu câțiva ani.

Fiind mereu interesat de noi oportunități, Claudiu mi-a prezentat metoda pe care astăzi v-o prezentăm și vouă.

Este o bucurie enormă să știu că pe lângă toate realizările personale, până astăzi am ajutat peste 2200 de persoane să își dezvolte un venit suplimentar prin acest model de business online.

Eu sunt Claudiu Nistor

Sunt antreprenor și investitor, însă în școala am fost corigent la engleza, iar în cariera am pornit de la statutul de angajat la salubritate, la vânzător de piese de motocicletă, iar din 2016 de când am început să investesc serios în abilitățile mele, am vândut marfă pe Amazon de peste $3 milioane și peste 50.000 cărți.

Am implementat acest sistem ca un test în urmă cu 5 ani, iar acum, alături de Răzvan l-am perfecționat, putând astfel să-i ajutăm nu doar cei peste 2200 de membrii ai comunității GoPublish ci și pe clienții acestora la care vor ajunge sute de mii de cărți de calitate prin care vor putea dezvolta la rândul lor skilluri noi sau care cel puțin le vor aduce mai multă relaxare prin consumarea conținutului cărților achiziționate.

Este o realizare personală la care am aspirat de mult și asta face ca GoPublish să fie proiectul meu de suflet unde mă bucur de fiecare realizare a fiecărui cursant în parte.

M-aș bucura ca tu, cel care citește acest mesaj să fi următorul.

Participă la o întâlnire gratuită de consultanță alături de noi și află cum te putem ajuta să-ți dezvolți un venit suplimentar online

Hai să vedem care este

procesul prin care ajungi la venituri suplimentare

prin vânzarea de cărți cu conținut redus sau fără conținut

PASUL 1

Găsirea nișei pentru cartea ta

Să alegi nișa potrivită este probabil cel mai important aspect din acest business, ca să îți garantezi succesul încă de la început.

Majoritatea persoanelor, când se gândesc la a vinde cărți se gândesc că trebuie să scrie o carte, să fie scriitori sau să fie experți în ceva anume.

Ei bine nu ete nevoie să fii scriitor pentru că ai posibilitatea să faci profituri frumoase chiar și din cărți fără conținut, cum ar fi cărți de colorat, agende, caiete pentru școală sau alte materiale cu conținut redus.

Există anumite criterii și repere pe care să le respecți atunci când îți alegi o nișă în care vrei să creezi și să vinzi o carte. Dar o sa parcurgem toate aceste aspecte impreună.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Am nevoie de firmă ca să vând cărți de colorat pe Amazon KDP?

Răspuns: Nu, nu este nevoie de persoană juridică cum ar fi SRL, PFA sau LLC, chiar dacă vei vinde pe piața din Statele Unite ale Americii. Veniturile din vânzarea cărților pe Amazon KDP sunt considerate venituri din drepturi de autor. Conform legilor în vigoare în România, peroanele fizice pot avea venituri din drepturi de autor. Tot ce trebuie să faci în această situație este să îți declari veniturile la ANAF pe ce câștigi din drepturi de autor.

Întrebare: Cum aflu care sunt cele mai bune nișe?

Răspuns: Există o multitudine de nișe excelente pe care le poți descoperi prin cercetare de piață direct pe site-ul Amazon respectând criteriile de selecție pe care și noi le-am folosit de fiecare dată când am lansat noi cărți.

PASUL 2

Generarea conținutului pentru cartea ta

Greșeala pe care o fac mulți este să caute direct pe Google sau alte site-uri conținut care la prima vedere este atrăgător. Dar de cele mai multe ori conținutul pe care îl poți găsi pe Google poate fi protejat de drepturi de autor și nu îl putem folosi.

Dacă mergi pe varianta majorității riști să ți se închidă contul și să nu mai poți vinde pe Amazon KDP.

Noi știm acest lucru, tocmai de a ceea recomandăm de fiecare dată folosirea materialelor ce au drepturi comerciale. Tocmai ca să ne asigurăm că nu încălcăm nici un drep.

Vrem să fim 100% în regulă, de aceea vom stabili tot ce trebuie făcut la acest pas ca să avem materiale ce le putem comercializa.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: De unde fac rost de conținutul cărților mele?

Răspuns: Există mai multe metode de a crea conținutul cărților. Dacă ești artist grafic poți chiar să-ți creezi propriul conținut. Dar asta nu este singura metodă prin care generezi conținutul. Poți externaliza acest proces sau poți folosi unelte online care să te ajute să generezi conținutul chiar dacă nu ești specialist în design grafic.

Întrebare: Pot descărca de pe internet conținut pentru o carte de colorat?

Răspuns: Sigur și această metodă este una foarte validă cu mențiunea ca imaginile sau materialele descărcate să vina la pachet cu drepturi de comercializare și să nu fie protejate de o marcă înregistrată. În felul acesta eviți probleme nedorite.

PASUL 3

Descărcarea conținutului cărții

După cum vezi, intrăm în lucruri puțin mai tehnice. Cărțile tale vor fi imprimate în format fizic pe hârtie în momentul în care cineva face o comanda și ca să nu existe erori tehnice, ai de respectat câteva reguli de ordin tehnic cum ar fi mărimea, densitatea pixelilor sau marginea cărții.

Tocmai de aceea îți explicăm de la A la Z aceste reguli astfel încât să fii acceptat fără probleme de Amazon KDP.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Contează cât de bine se vede imaginea pe calculator?

Răspuns: Când folosim imagini și materiale create fie de noi, fie de altcineva, fie le luăm din altă sursă, este bine să verificăm rezoluția sau cât de clar se vede acea imagine. Rezultatul final, adică produsul nostru printat va fi direct influențat de calitatea imaginilor în varianta digitală pe care le folosim la crearea cărții.

Întrebare: Cum mă asigur că am o calitate bună a cărții mele și că respect toate regulile de tipar?

Răspuns: În general o rezoluție mare a imaginilor folosite va rezulta într-un print bun. Imaginează-ți o fotografie pe ecranul laptopului tău. Dacă vezi detaliile din fotografie înseamnă ca poate fi printată fără probleme.

PASUL 4

Crearea copertei cărții

După ce am stabilit detaliile tehnice, tipul de conținut, conținutul cărții și pentru cine este dedicată, vom începe să lucrăm la elementul cel mai important ce va determina dacă oamenii decid să cumpere sau nu cartea ta, și anume coperta cărții.

O copertă care transmite informația corectă, este colorată și are și ilustrații sugestive va atrage întotdeauna atenția potențialilor clienți.

Acesta este și motivul pentru care trebuie să acordăm atenție sporită acestei etape. O copertă care atrage atenția oamenilor este o copertă care va vinde, iar acesta este primul pas către succesul cărții tale.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Cum mă asigur că am o copertă care atrage atenția?

Răspuns: Coperțile cărților sunt ca o carte de vizită dar în format vizual. Rolul coperții este să atragă atenția dar și să transmită informația în mod corect astfel încât doar clienții potriviți să cumpere cartea. Vom descoperi care sunt aceste elemente și logica din spate astfel încât coperta ta să fie și atractivă dar să conțină și informațiile corecte.

Întrebare: Cum fac o copertă atractivă dacă nu sunt specializat în grafică?

Răspuns: Nu este nevoie să fii grafician sau artist ca să înțelegi dacă o copertă va atrage atenția sau nu. Noi considerăm că este mult mai important să înțelegi ce face ca o copertă să fie atractivă ca mai apoi să gândești o copertă bună. Este un proces foarte simplu și care poate fi pus în practică de oricine.

PASUL 5

Publicarea cărții pe platforma Print On Demand

Am finalizat producția materialului, iar acum este momentul să facem următorul pas: trimitem cartea noastră în contul nostru ca ulterior să putem lansa spre vânzare cartea noastră.

Și de data aceasta procesul este simplu dar dacă nu îl urmezi pas cu pas, este posibil să întâmpini provocări.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Ce fac dacă platforma nu mă lasă să încarc o carte?

Răspuns: În general este foarte greu să ai asemenea erori dacă respecți indicațiile tehnice și creezi o carte conform standardelor impuse. Dar atunci când întâlnești o astfel de eroare cu siguranță cineva a mai trecut prin aceeași situație și vei putea afla un răspuns.

PASUL 6

Scrierea titlului, descrierii și stabilirea prețului

Suntem aproape de lansare dar mai avem câteva lucruri de realizat înainte să punem la vânzare prima noastră carte.

Pe lângă coperta cărții, titlul și descrierea aduc un aport foarte mare atunci când potențialii clienți descoperă cartea ta. Multe persoane omit acest aspect foarte important deoarece consideră că este suficient să ai o copertă bună și atât.

În realitate titlul și descrierea nu doar că ajută persoanele să înțeleagă mai bine despre ce este cartea și dacă este potrivită pentru ei, dar ajută și algoritmul să înțeleagă pentru cine este cartea.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: De ce contează așa mult titlul?

Răspuns: Așa cum am văzut deja că o copertă bună paote face diferența între o carte care vinde și una care nu aduce rezultate, la fel putem spune și despre titlu. Unii oameni preferă să citească și să înțeleagă din titlu despre ce este vorba chiar înainte de a analiza imaginea coperții. Pentru aceste persoane noi trebuie să pregătim un titlu informativ și persuasiv astfel încât să-i convingem să acorde și mai multă atenție cărții noastre.

Întrebare: De ce titlul este important pentru algoritm?

Răspuns: În lumea online sistemele și algoritmii sunt antrenați să “citească” cuvintele pe care noi le scriem în titluri, descrieri sau chiar cuvintele din recenzii. Pentru a fi mai eficient și pentru a putea oferi o experiență mai bună utilizatorilor algoritmul are nevoie să înțeleagă despre cartea ta ca mai apoi să te ajute și pe tine ca vânzător dar și pe utilizator să aleagă conform nevoilor sale.

PASUL 7

Lansarea cărții tale

Felicitări. Ai ajuns la pasul la care lansezi cartea!

Treaba ta nu se termină aici deoarece mai ai de realizat câteva aspecte înainte să înceapă vânzările.

Multă lume care ajung să creeze cărți bune nu au succes deoarece nu înțeleg procesul lansării unui produs nou pe piață.

Îți explicăm pas cu pas ce trebuie să faci ca să te asiguri că începi cu dreptul. Practic asta este etapa în care dai având produsului tău în piață.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Ce fac dacă nu începe să vândă?

Răspuns: Sunt mulți factori datorită cărora o carte poate să vândă bine sau mai puțin bine. Rolul tău la acest pas este să înțelegi acești factori și să îi ții sub control. Vom parcurge fiecare situați ce ar putea să apară și care te poate ține pe loc astfel încât să treci cu ușurință peste o posibilă problemă.

Întrebare: Cum știu că am lansat cu succes?

Răspuns: Deși sunt mulți factori care influentează succesul unei lansări, într-o lansare este important să îți setezi și ținte pe care vrei să le atingi. Dar ca să considerăm că o lansare este de succes, cartea pe care tocmai ai lansat-o va începe să producă primele rezultate.

PASUL 8

Generarea de trafic pentru cartea ta

Ai lansat prima ta carte acum este momentul să scalezi afacerea prin creșterea traficului.

La fel cum o afacere fie locală sau online, are nevoie de trafic cu potențiali clienți ca să producă vânzări, așa și cărțile tale.

Din fericire platforma unde încărcăm cartea noastră ne poate asigura traficul dacă am făcut lucrurile bine până aici. Dar dacă vrei să scalezi cu adevărat și să produci și mai multe vânzări, poți da un boost de trafic fie intern fie extern către cartea ta.

Ce vei învăța de la noi:

Întrebări și Răspunsuri

Întrebare: Pot publica pe mai multe platforme în același timp?

Răspuns: Cu siguranță cu nu te vei limita la o singură platformă o dată ce înțelegi procesul. Noi recomandăm cât mai multe surse de trafic astfel încât să ajungem în față la cât mai mulți clienți.

Întrebare: Pot vinde aceeași carte în mai multe limbi?

Răspuns: Această este o strategie excelentă de scalare deoarece vei avea posibilitatea să ajungi la și mai multi oameni nu doar la cei dintr-o anumită țară sau doar la vorbitorii de limba engleză. Poți traduce și vinde aceeași carte și în Statele Unite dar și în Germania de exemplu. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că materialul tradus este potrivit pentru oamenii din respectivele țări.

Poți să ajungi încă din primele luni

la un venit de peste 1000$ pe lună

Nu este o regulă pe care să o subliniem. Unii oameni ajung să facă vânzări rapid, din primele luni, și chiar ajung la venituri serioase de sute sau chiar mii de $ pe lună.

Este important să știi că succesul tău și cât de repede ajungi la venituri de sute sau mii de $ pe lună este influențat de cât de bine îți faci treaba la început, de cât de multe cărți lansezi și cât de mult efort depui.

Dar ca să îți faci o idee hai să vedem în cifre ce ar însemna asta:

Dar cum ar fi să ai 300 de cărți lansate sau poate 1000 de cărți lansate? Suntem siguri că deja începi să vezi potențialul.

Ceea ce ți-am demonstrat mai sus în cifre este un scenariu pesimist. Cel mai probabil dintr-o carte bună vei obține mai mult decât 10-20$ profit în fiecare lună. Cum ar fi să obții același profit doar cu primele 10 cărți lansate?

Ceea ce vrem să îți spunem este că poate fi mai ușor decât crezi să ajungi la un venit de chiar și 1000$ pe lună dacă lucrezi în mod consecvent să creezi și să lansezi cărți.

Și partea cea mai frumoasă este că odată lansate cărțile vor produce lună de lună profit cu efort minim din partea ta sau chiar deloc, iar tu te poți ocupa de lansarea altor cărți și de scalarea afacerii.

Hai să facem un rezumat

Pentru a obține venituri suplimentare din vânzarea de cărți fără conținut pe Amazon KDP tu trebuie să:

Astfel vei putea să generezi venituri chiar și pasive de peste 1000$ lunar încă din primele luni.

Cu alte cuvinte, să muncești pentru tine și să te eliberezi financiar așa cum ți-ai dorint dintotdeauna.

Ce alegi să faci în continuare?

Te afli în punctul în care trebuie să decizi care variantă vrei să alegi:

1. Fie alegi să dai la o parte oportunitatea pe care o ai în față și decizi să începi pe cont propriu, variantă de care trebuie să fii conștient că îți poate consuma masiv energia și timpul deoarece:

2. Fie alegi să lucrezi cu noi în programul GoPublish

Vei urma un sistem deja testat de peste 2200 de persoane, care te va ajuta să generezi venituri pasive încă din primele luni de activitate.

Pentru cine este

GoPublish?

Programul GoPublish este pentru oamenii hotărâți să lucreze la visul lor. Un vis pe care toți il avem: o afacere care să ne ofere libertate de mișcare, timp și venituri, toate în același timp.

Fără să mai fii nevoit să strângi din dinți așteptând ziua de salariu, concediul sau să se facă ora 17 ca să pleci de la birou.​

Peste 2200 de oameni deja au ales să lucreze cu noi ca să-și construiască propria afacere și să-și schimbe viața.

Asta se va întâmpla dacă

alegi să lucrezi alături de noi:

Fără să mai fii nevoit să strângi din dinți așteptând ziua de salariu, concediul sau să se facă ora 17 ca să pleci de la birou.​

Participă la o întâlnire gratuită de consultanță alături de noi și află cum te putem ajuta să-ți dezvolți un venit suplimentar online

Descoperă cum să vinzi cărți cu sau fără conținut, global, fără să le scrii, și fără să ai nevoie de buget de stocuri, logistică sau de tipografie

Copyright ©2024 – GoPublish™