fbpx

CURSUL CARE A AJUTAT PESTE 1300 DE ROMÂNI SĂ ÎȘI DEZVOLTE O AFACERE ONLINE

De la scepticism față de cursul nostru, Dana a ajuns la încasări de $5,004.48 din lansarea de cărți simple

Daniela Alexandru are 40 de ani, are un job de 8 ore pe zi, 2 fetițe de crescut și totuși a găsit timpul și energia de a construi o afacere tot mai solidă în print on demand, ce acum îi aduc venituri echivalentele cu cele pe care le-ar face din închirierea unui apartament în centrul Bucureștiului. Află povestea ei din cadrul acestui interviu.

Spune-le și prietenilor tăi despre această oportunitate. Distribuie acest interviu sau trimite-l într-un mesaj privat.

Vino în această călătorie alături de noi! Ești la un click distanță!

Peste 1300 de persoane au urmat informațiile din cele 5 ediții ale cursului GoPublish și și-au dezvoltat propriile afaceri online alături de noi. Te poți înscrie la curs până în data de 13 ianarie 2023, urmând ca din 16 ianuarie să începem cea de-a 6-a ediție de curs unde vei avea tot suportul nostru.

Descoperă cum să vinzi cărți global, fără să le scrii, și fără investiție financiară

Am creat cursul GoPublish într-un mod atât de detaliat și simplu încât orice cursant să poată avea lansate la finalul cursului cel puțin câteva zeci de cărți fără conținut sau cu conținut redus.

La finalizarea cursului, vei avea cunoștințe necesare pentru a putea începe să lansezi cărți cu conținut bazat pe informația din cursul GoPublish PRO la care încă primești acces gratuit în această ediție de curs.

Descoperi astfel toate tips and tricks legate de cum funcționează platformele de print on demand, iar din acele prime cărți lansate vei putea genera deja un venit de ordinul sutelor de dolari, lunar, încă din primele luni de activitate. Trebuie doar să urmezi pașii cursului.

Dana Alexandru

Dana a amânat în primă fază înscrierea la curs, încât era în proces de achiziție a unei locuințe, însă s-ar fi bucurat să se înscrie la curs încă de când a aflat de acesta.

Văzând că modelul de afacere funcționează, încât făcea ceva vânzări și înainte de curs, știa că modelul de afacere funcționează, însă de îndată ce a terminat următoarea ediție de curs, pe care nu a mai ratat-o, rezultatele au început să apară.

Astfel, din iulie, când a generat pentru prima dată un profit de $675, încasările au început să crească tot mai tare și acum speră să ajungă la un venit de câteva mii de dolari pe lună constant, știind că se poate obține asta și mai ales pentru că acum știe ce are de făcut pentru a ajunge acolo.

Dana ne-a confirmat că sistemul pe care l-am gândit funcționează perfect și i-a adus rezultate în cel mai scurt timp, așa cum ne-a adus și nouă. Dacă vrei să urmezi modelul acesta de afacere, te așteptăm și pe tine în Comunitatea GoPublish. “Mă felicit acum pentru decizia pe care am luat-o, de a achiziționa cursul și nu mă felicit pentru faptul că nu m-am înscris mai repede.”

Dacă nu l-ai descărcat deja, aici găsești Ghidul Gratuit GoPublish, iar aici ai webinarul în care îți prezentăm cum pregătești prima ta carte în acest sistem.

Pe tine ce te reține din a începe un business în formatul pe care-l prezentăm prin intermediul cursului GoPublish?

Dacă acum nu este cel mai bun moment pentru a începe o afacere ce nu îți solicită mai mult decât timpul tău, când va fi acest moment?

Ai Garanția cu Risc Zero - 100% Banii Înapoi

Avem toată convingerea că acest curs îți va aduce rezultate de îndată ce începi să aplici informația pe care ți-o oferim. Știm că procedurile prezentate în curs funcționează, le-am testat pe business-urile noastre și am ajutat și alți cunoscuți să ajungă la rezultate cu ajutorul lor.

Știm că ceea ce oferim prin intermediul acestui curs valorează mai mult decât valoarea pe care o plătești achiziționând cursul, însă dacă totuși nu vrei să mai continui, dacă faci toate temele și exercițiile pe care ți le dăm, dacă pui în aplicare ce te învățăm și acorzi timp suficient fiecărei etape, dar nu găsești acest curs util – îți ofer garanția sumei plătite integral în maxim 30 zile de la începerea cursului online, indiferent de motivele tale. Trebuie doar să ne anunți că vrei banii de curs înapoi în primele 30 zile de la începerea cursului, fără să ne aduci vreo justificare și fără alte întrebări.

Vino în această călătorie alături de noi! Ești la un click distanță!

Peste 1300 de persoane au urmat informațiile din cele 5 ediții ale cursului GoPublish și și-au dezvoltat propriile afaceri online alături de noi. Te poți înscrie la curs până în data de 13 ianarie 2023, urmând ca din 16 ianuarie să începem cea de-a 6-a ediție de curs unde vei avea tot suportul nostru.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pentru orice aspecte care încă nu îți sunt clare, ne găsești la:

CONTACT
E-mail: [email protected]
WhatsApp: +40764484165
Orar: 09:00 – 20:00

Copyright © 2023 – GoPublish™ – Termeni si Conditii – Politica de Confidențialitate – Politica de cookies – ANPC – Contact