fbpx

Te ajutăm să îți dezvolți un venit suplimentar online fără să fie nevoie să îți deschizi o afacere complicată

Cu Răzvan Aleman și Claudiu Nistor

Învață cum să vinzi cărți cu sau fără conținut la nivel global, fără stocuri, fără să le scrii, fără logistică sau tipografie și fără investiție financiară inițială!

În ultimii 3 ani am ajutat peste 1300 de români să își dezvolte un venit suplimentar online fără să fie nevoie să își deschidă o afacere complicată și fără să aibă experiență anterioară în domeniu.

Spune-le și prietenilor tăi despre acest VIDEO-ul Gratuit. Distribuie acest material sau trimite-l într-un mesaj privat.

Ce o să descoperi:

  • Descoperă la ce rezultate au ajuns cei care au urmat pașii recomandați de noi și în cât timp au ajuns la aceste rezultate.
  • Vei descoperi pentru cine este potrivit sistemul GoPublish, astfel încât să nu îți răpim mai mult timp și energie sau tu nouă, dacă misiunile noastre nu se intersectează.
  •  Îți explicăm cei 8 pași necesari pentru a urma sistemul nostru, respectiv pentru crearea și lansarea profitabilă și cu succes a unei cărți simple pe piață. 
  • Îți prezentăm inclusiv cele mai frecvente aspecte și neclarități pe care le-am văzut la sutele de persoane care ne-au contactat înainte de a începe o astfel de afacere. 
  • Vei putea înțelege beneficiile modelului de business GoPublish și ce include acesta, iar în paralel ne vei putea adresa întrebări acolo unde ai neclarități.
  • Îți prezentăm cel mai important aspect care este referitor la comunitatea noastră și cum poți face parte din ea dacă decizi că ești profilul potrivit de persoană pe care și noi îl căutăm.

După video vom merge mai departe doar cu un grup limitat de oameni foarte hotărâți care sunt dispuși să aplice informația imediat ce o primesc, pentru a ajunge în cel mai scurt timp la rezultatele pe care și le propun. Iar pentru asta va trebui să vedem dacă suntem potriviți pentru a lucra împreună, motiv pentru care te încurajăm să te pregătești să iei notițe.

Înscrie-te acum la Video-ul Gratuit, si află mai multe informații despre acest mod de a dezvolta un venit suplimentar online!

Cine suntem noi?

Aleman Răzvan

Sunt Aleman Răzvan, antreprenor în eCommerce, deținător a mai multor branduri de produse fizice, proprietarul unei agenții de marketing din Bali și în același timp, autor de cărți din diferite nișe la nivel internațional. Împreună, pană în prezent, toate aceste business-uri au generat peste $6 milioane în vânzări și mi-au permis să fiu liber și să mă bucur de viață așa cum visam încă de când eram angajat la un call center din Sibiu, în urmă cu câțiva ani. Fiind mereu interesat de noi oportunități, Claudiu mi-a prezentat metoda pe care astăzi v-o prezentăm și vouă. 

Claudiu Nistor

Sunt Claudiu Nistor, acum antreprenor și investitor, însă în școala am fost corigent la engleza, iar în cariera am pornit de la statutul de angajat la salubritate, la vânzător de piese de motocicletă, iar din 2016 de când am început să investesc serios în abilitățile mele, am vândut marfă pe Amazon de peste $2 milioane și peste 50.000 cărți. Am implementat acest sistem ca un test în urmă cu 3 ani, iar acum, alături de Răzvan l-am perfecționat urmărind toate detaliile pe care vi le vom prezenta în Ghidul Gratuit GoPublish.

50% Complet:

Acces Instant la Video

Învață cum să vinzi cărți cu sau fără conținut la nivel global, fără stocuri, fără să le scrii, fără logistică sau tipografie și fără investiție financiară inițială!

Accesul la video se primește pe adresa de email. Materialul video se poate vizioaliza în orice moment al zilei.