fbpx

Te ajutăm să îți dezvolți un venit suplimentar online fără să fie nevoie să îți deschizi o afacere complicată

Descoperă cei 9 pași esențiali prin care generezi un venit lunar suplimentar

Învață să vinzi cărți cu sau fără conținut la nivel global, fără stocuri, fără să le scrii, fără logistică sau tipografie și fără investiție financiară inițială!

*Completează căsuța de mai sus cu adresa ta de email principală ca să primești acces instant și gratuit la Ghidul GoPublish

Dacă parcurgi Ghidul Gratuit GoPublish, vei...

descoperi sistemul prin care mii de români și-au dezvoltat un venit suplimentar online ce nu presupune deschiderea unei afaceri complicate.

Descarcă Acum Ghidul Gratuit GoPublish

Completează căsuța de mai jos cu adresa ta de email principală ca să primești acces instant și gratuit la Ghidul GoPublish

Spune-le și prietenilor tăi despre acest Ghid Gratuit. Distribuie acest material sau trimite-l într-un mesaj privat.

De ce să parcurgi materialul gratuit?

Ghidul GoPublish este pentru tine dacă:​

Cine suntem noi?

Eu sunt Aleman Răzvan

Sunt antreprenor în eCommerce, deținător a mai multor branduri de produse fizice, proprietarul unei agenții de marketing din Bali și în același timp, autor de cărți din diferite nișe la nivel internațional.

Împreună, pană în prezent, toate aceste business-uri au generat peste $5 milioane în vânzări și mi-au permis să fiu liber și să mă bucur de viață așa cum visam încă de când eram angajat la un call center din Sibiu, în urmă cu câțiva ani.

Fiind mereu interesat de noi oportunități, Claudiu mi-a prezentat metoda pe care astăzi v-o prezentăm și vouă.

Este o bucurie enormă să știu că pe lângă toate realizările personale, până astăzi am ajutat peste 2200 de persoane să își dezvolte un venit suplimentar prin acest model de business online.

Eu sunt Claudiu Nistor

Sunt antreprenor și investitor, însă în școala am fost corigent la engleza, iar în cariera am pornit de la statutul de angajat la salubritate, la vânzător de piese de motocicletă, iar din 2016 de când am început să investesc serios în abilitățile mele, am vândut marfă pe Amazon de peste $3 milioane și peste 50.000 cărți.

Am implementat acest sistem ca un test în urmă cu 5 ani, iar acum, alături de Răzvan l-am perfecționat, putând astfel să-i ajutăm nu doar cei peste 2200 de membrii ai comunității GoPublish ci și pe clienții acestora la care vor ajunge sute de mii de cărți de calitate prin care vor putea dezvolta la rândul lor skilluri noi sau care cel puțin le vor aduce mai multă relaxare prin consumarea conținutului cărților achiziționate.

Este o realizare personală la care am aspirat de mult și asta face ca GoPublish să fie proiectul meu de suflet unde mă bucur de fiecare realizare a fiecărui cursant în parte.

M-aș bucura ca tu, cel care citește acest mesaj să fi următorul.

Din dorința comună de a ne dezvolta, am pus aceste informații în ghidul gratuit, iar acum vrem să vă prezentăm ceea ce am făcut și cum am ajuns să avem rezultate mult peste valoarea câtorva salarii medii de România. Vă recomandăm să descărcați ghidul gratuit GoPublish, iar pentru cei cu adevărat interesați și serioși vom reveni cu un email la care așteptăm un răspuns.

Împreună dăm naștere primei comunități de autori de cărți din România ce își dezvoltă afacerile împreună prin sistemul de print on demand.

Descarcă Acum
Ghidul Gratuit GoPublish

Completează căsuța de mai jos cu adresa ta de email principală ca să primești acces instant și gratuitla Ghidul GoPublish

Spune-le și prietenilor tăi despre acest Ghid Gratuit. Distribuie acest material sau trimite-l într-un mesaj privat.