fbpx

Și încă ceva...

51%

Pasul 1. Ai descarcat Ghidul Gratuit GoPublish. Îl vei primi pe email în câteva momente. Te rugăm să verifici și folderul de Spam sau Promotions (dacă folosești Gmail).

Pasul 2. Dacă vrei să vezi cum am impactat viața a peste 1300 de Români lasă-ne numărul tău de telefon și îți trimitem acum tutorialul video gratuit de prezentare a modelului de afacere, care vine ca o completare a Ghidului Gratuit GoPublish:

Din tutorialul video gratuit de prezentare a modelului de afacere vei descoperi:

  La ce rezultate au ajuns cei care au urmat pașii recomandați de noi și în cât timp au ajuns la aceste rezultate.
  Vei descoperi pentru cine este potrivit sistemul GoPublish, astfel încât să nu îți răpim mai mult timp și energie sau tu nouă, dacă misiunile noastre nu se intersectează.
 Cei 8 pași necesari pentru a urma sistemul nostru, respectiv pentru crearea și lansarea profitabilă și cu succes a unei cărți simple pe piață.
 Îți prezentăm inclusiv cele mai frecvente aspecte și neclarități pe care le-am văzut la sutele de persoane care ne-au contactat înainte de a începe o astfel de afacere.
✓ Beneficiile modelului de business GoPublish și ce include acesta.
 Iar probabil cel mai important aspect care este referitor la comunitatea noastră și cum poți face parte din ea.

*Acest material video va fi disponibil pentru o perioadă limitată de timp și ne păstrăm dreptul ca în orice moment să nu îl mai oferim public.

Mai departe vom păstra legătura și ne vom îndrepta atenția doar către cei cu adevărat interesați ce vor răspunde întrebărilor primite pe email sau pe WhatsApp unde în câteva minute vei putea găsi ghidul gratuit GoPublish.

Spune-le și prietenilor tăi despre acest Ghid Gratuit. Distribuie acest material sau trimite-l într-un mesaj privat.